SAMEN BEWEGEN BINNENSTEBUITEN
  

Wie ben ik?

Ik ben Edith van Gerven,  getrouwd en moeder van 3 zonen. In alledag met mijn gezin, mijn werk bij pleegzorg en daarnaast als Sherborne Samenspel begeleider een heerlijk druk bestaan!

Binnen de jeugdhulpverlening heb ik ruim 21 jaar ervaring in het werken met kinderen/jongeren en met (pleeg)gezinnen. Sinds 2007 als intensief ambulant gezinsbegeleider en sinds 2014 met aandachtsgebied pleegzorg, de nadruk ligt daarbinnen op hechtingsproblematiek, rouwprocessen en trauma gerelateerde problematiek.

Vanuit mijn grote belangstelling en overtuiging heb ik me gespecialiseerd in video interventies (VIB en VIPP-SD) en in Sherborne Samenspel Bewegingspedagogiek. Als zelfstandige werk ik met gezinnen als er vragen of problemen zijn rondom de ontwikkeling of gedrag van een kind. 

Binnen mijn Sherborne Samenspel begeleiding breng ik kinderen en volwassenen in beweging, de lichaamstaal van het kind is mijn uitgangspunt en ik stimuleer tot diverse bewegingsvariaties om kinderen nieuwe positieve ervaringen op te laten doen in relatie tot zichzelf en de volwassene.  Mijn ervaring is dat problemen in enkele sessies kunnen afnemen. Door samen te bewegen, werken aan emotie, gedrag en vertrouwen van je kind!

Vrijblijvend contact opnemen kan altijd!