SAMEN BEWEGEN BINNENSTEBUITEN
  

Wie ben ik?

Ik ben Edith van Gerven,  woonachtig in Goirle, getrouwd en moeder van 3 zonen. In alledag met mijn gezin, mijn werk als jeugd- en gezinsprofessional, als Sherborne Samenspel begeleider, Sherborne Developmental Movement opleider en Sherborne Samenspel supervisor een heerlijk druk bestaan!

Binnen de jeugdhulpverlening heb ik ruim 25 jaar ervaring in het werken met kinderen/jongeren en met (pleeg)gezinnen. Sinds 2007 als intensief ambulant gezinsbegeleider met zowel biologische als pleeg- en adoptiegezinnen. De nadruk ligt daarbinnen op hechtingsproblematiek, rouwprocessen en trauma gerelateerde problematiek.

Vanuit mijn grote belangstelling en overtuiging ben ik gespecialiseerd in video interventies (VHT-Gehechtheid, VIB-Gehechtheid en VIPP-SD) en in Sherborne Samenspel Bewegingspedagogiek. Als zelfstandige werk ik met gezinnen als er vragen / problemen zijn rondom de ontwikkeling en/of gedrag van een kind. Mijn enthousiasme voor de methodiek bracht ook ambities met zich mee, ik ben ondertussen naast begeleider ook opleider en supervisor voor Sherborne Developmental Movement en voor Sherborne Samenspel! Het is erg inspirerend om collega's mee te nemen in het gedachtengoed van de bewegingspedagogiek. 

Sherborne Samenspel begeleider

Binnen Sherborne Samenspel breng ik kinderen en volwassenen in beweging, de lichaamstaal van het kind is mijn uitgangspunt en ik stimuleer tot diverse bewegingsvariaties om kinderen nieuwe positieve ervaringen op te laten doen in relatie tot zichzelf en de volwassene.  Mijn ervaring is dat problemen in enkele sessies kunnen afnemen.

Sherborne opleider

Sinds 2021 ben ik International Qualified Course Leader voor Sherborne Delevelopmental Movement. De basiscursus Sherborne Bewegingspedagogiek (Beginner en Practitioner) verzorg ik samen met een collega op inschrijving of als opdracht in een in company vorm. In opdracht van Hechter! Training en ontwikkeling in zorg en onderwijs, geef ik samen met hen cursussen in Sherborne bewegingspedagogiek, en in Sherborne Samenspel.  

Sherborne Samenspel supervisor

Voor de opleiding Sherborne Samenspel van Hechter! Training en ontwikkeling in zorg en onderwijs, ben ik supervisor voor cursisten van Sherborne Samenspel. 


Door samen te bewegen, werken aan emotie, gedrag en vertrouwen van je kind!

Vrijblijvend contact opnemen kan altijd!